DMF is een kleinschalig artiestenburo maar desondanks van vele markten thuis. Lucien Schevers (Martin) is zelf al vele jaren actief in de wereld van muziek, zang en entertainment. Hij is dan ook graag uw persoonlijke gids in de 'artiestenwereld'. Dit geeft u de garantie voor de juiste artiest op de juiste plaats.

Ons aanbod is dusdanig compleet dat een samenvatting op onze website hieraan tekort doet. Ons advies; ga er gewoon vanuit dat DMF het kan regelen en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Op verzoek brengt DMF u graag een map met daarin opgenomen een actueel totaaloverzicht van mogelijkheden. Neem contact met ons op, en we komen de map graag persoonlijk bij u langs brengen!


U bent bij ons aan het goede adres voor : tentenverhuur, stroomvoorzieningen, vergunningenaanvraag, podia,  catering, licht  &  geluidverhuur, beveiliging,  beamer  & spreek-apparatuur, teambuilding ,zangers, zangeressen, jazz-ensembles, one man bands, duo’s, trio’s, coverbands, showbands, DJ’s drive-in, troubadours, acteurs, goochelaars, typetjes, bekende Nederlanders, artiesten, presentatoren, themafeesten etc….

free hit counter