Welkom bij DMF, uw persoonlijke partner voor de organisatie van evenementen. Dankzij jarenlange ervaring en goede relaties binnen de entertainment branche, hebben wij al vele evenementen tot een groot succes gemaakt.
Vóór, tijdens en na het evenement neemt DMF al uw zorgen uit handen, zodat ook u met volle teugen kunt genieten van uw evenement.

DMF vertaalt uw boodschap of doelstelling naar een spraakmakend evenement. Iedere keer weer origineel, uniek en creatief.

Als klein evenementen én artiestenburo zijn wij slagvaardig en flexibel zonder de kosten van een zware overhead. Hiermee zijn wij in staat om maatwerk te leveren voor ieders budget. Wij denken graag met u mee om samen het maximale uit uw budget te halen

Als evenementen- én artiestenbureau zijn wij natuurlijk ook dé partner voor uw (bedrijfs)feest. Ieder feest is voor ons een 'klein' evenement en daarmee zeker niet minder belangrijk.
Of u nu alle zorgen uit handen wilt geven of toch graag zelf de touwtjes in eigen handen houdt; DMF is uw partner!

Outdoor evenementen met een keur aan (Nederlandstalige) artiesten; dé ideale combinatie om uw evenement door DMF te laten verzorgen. Speciaal voor Outdoor Events heeft DMF bovendien de beschikking over een podiumtrailer!

free hit counter